La Residència

La Residència Guillem Mas està situada a primera línia de mar a la part de llevant de la població de Canet de Mar. La ubicació actual data de l’any 1604 quan mossèn Guillem Mas, un capellà d’origen occità, va fer donació de la terra. Aquell mateix any, el Consell de Canet fa construir-ne un primari edifici, sota el nom de “Hospital de Pobres de Jesús”.

El caràcter hospitalari va continuar amb els anys i va servir de fonament per donar pas al servei de residència  per persones grans del nostre municipi.

Actualment la Residència Guillem Mas està gestionada per la Fundació Guillem Mas. Té una capacitat de 99 places destinades a llar residència, 25 de les quals són col·laboradores i s’acullen al programa d’Acolliment Residencial.

La nostra prioritat  és garantir una qualitat de vida a les persones que resideixen en el nostre centre assegurant una atenció integral i centrada a la persona.

El nostre model ofereix serveis d’atenció en totes les dimensions del usuaris sense oblidar el seu entorn, la seva família, com a part fonamental del procés d’envelliment sa.

Volem que el centre sigui un espai per viure i conviure amb dignitat, un espai on la persona senti que es troba a casa seva i on es donen resposta a les seves necessitats individuals.

Per aconseguir tot això, l’equip del Guillem Mas està format per professionals especialitats en totes les àrees d’atenció:

  • Equip d’atenció directe amb auxiliars formats que conformen la xarxa d’atenció en les activitats de la vida diària del usuari.
  • Serveis de psicologia, teràpia ocupacional, fisioteràpia i educadora social dedicats a la planificació i execució d’activitats rehabilitadores i lúdiques.
  • Treball social, acompanyant tota la dimensió de relació entre el usuari, els companys, la família i l’entorn.
  • Equip de salut: amb atenció sanitària completa amb metge cada dia de la setmana i l’equip d’infermeria que dona cobertura total a les necessitats de salut.

També oferim serveis externs com podologia i perruqueria perquè els nostres usuaris no s’hagin de desplaçar per ser atesos si així ho volen.

Disposem de cuina pròpia que ofereix àpats equilibrats tenint en compte les necessitats de cada un dels nostres usuaris i servei de bugaderia en el centre.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar accepte el seu ús i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad