Instal·lacions

La Residència Guillem Mas té les seves instal·lacions adaptades a la normativa COVID, compta amb àrees sectoritzades i preparada per aïllaments si fos necessari. El nostre pla de contingència recull totes les actuacions preventives i d’acció pertinents per fer front a un possible brot en el centre. En el nostre cas, hem tingut especial cura en les mesures de prevenció, fet que ens servit per no tenir  cap cas dins la nostra Residència.

El 75% de les habituacions son d’ús individual i amb vistes al mar, totes elles amb bany privat.

Disposem d’un gimnàs rehabilitador, sales polivalents comunes, jardí i espais on fer tallers i trobades amb les famílies.

Disposem de cuina pròpia per tal d’adaptar els menjars, amb productes de proximitat, a les necessitats de cada resident. Disposem de la tècnica de texturització, element que fa del nostre menjar un àpat visualment més acceptable per tots aquells que presentin dificultats en la masticació i/o problemes de deglució.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar accepte el seu ús i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad