El Centre de Dia

La Residència Guillem Mas disposa d’un centre de dia on es treballa per donar una atenció global i de qualitat a totes aquelles persones grans que requereixen una atenció en la seva dependència, especialment aquelles amb trastorns cognitius.  És un servei amb caràcter assistencial i rehabilitador que vol ser un suport als familiars i referents cuidadors de les persones grans que pateixen patologies, sense que aquestes persones hagin de deixar els seus domicilis habituals.

El servei de Centre de dia, actualment compta amb 15 places, 10 de les quals són concertades i la resta són privades.

Es dóna atenció tots els dies de la setmana, per tant oferim l’opció de combinar diversos horaris per facilitar la participació en activitat dirigides com en la cobertura de necessitats bàsiques (àpats i servei de dutxa).

Comptem amb servei de transport domiciliari de dilluns a divendres. Oferim poder recollir i tornar a la persona usuària al seu domicili particular o en un punt proper per facilitar a l’accés al servei. El nostre horari de transport és a les 8:30h i a les 18h.

L’horari de del centre de dia es de 8 a 20 hores.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar accepte el seu ús i el processament de les dades per a aquests propòsits.   
Privacidad